Formula 1’de damalı bayrak sallanıyor

Formula 1’de damalı bayrak sallanıyor Spor – BHA Formula 1 tarihinin en uzun takvimine sahip olan 2024 sezonu, saat 14.30’da gerçekleştirilecek antrenman seanslarıyla birlikte başlayacak. Toplam 24 yarışın koşulacağı sezonun ilk ayağı olan Bahreyn GP, 29 Mart – 3 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Bahreyn’de yapılacak ilk antrenman seansı, saat 14.30’da başlayacak. 18.30’da gerçekleştirilecek ikinci antrenman...

Formula 1’de damalı bayrak sallanıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Formula 1’de damalı bayrak sallanıyor

Spor – BHA

Formula 1 tarihinin en uzun takvimine sahip olan 2024 sezonu, saat 14.30’da gerçekleştirilecek antrenman seanslarıyla birlikte başlayacak. Toplam 24 yarışın koşulacağı sezonun ilk ayağı olan Bahreyn GP, 29 Mart – 3 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Bahreyn’de yapılacak ilk antrenman seansı, saat 14.30’da başlayacak. 18.30’da gerçekleştirilecek ikinci antrenman seansının ardından ise ilk gün tamamlanacak. 1 Mart günü yapılacak son antrenman seansı ve sıralama turlarından ardından, sezonun ilk Grand Prix’i için damalı bayrak 2 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da sallanacak.

Sezon öncesi testlerde en hızlı takım olmayı başaran Redbull’un en yakın takipçisi Scuderia Ferrari olarak gözüktü. Mercedes’in durumu ise belirsizliğini korudu.

Formula 1’de damalı bayrak sallanıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.